Chefs become friends
and friends become chefs

OFYR vydává svůj Hospitality Magazine

OFYR s potěšením oznamuje spuštění svého prvního magazínu Hospitality Magazine: ‚Kuchaři se stali přáteli a přátelé se stali kuchaři‘! Tato speciální edice je o kuchařích, kteří používají OFYRy v pohostinství. Pevně ​​doufáme, že tento časopis, plný fascinujících postřehů o venkovním vaření a kreativních receptů, poskytne trochu inspirace pro pohostinství, kuchaře a kuchařské nadšence.

 

Kuchaři v centru pozornosti

OFYR Hospitality Magazine staví do centra pozornosti 35 kuchařů z celého světa. Ve svých rozhovorech sdílejí svou vizi venkovního vaření a vysvětlují, jak používají venkovní koncept v profesionálním prostředí. Kuchaři také diskutují o roli ohně v jejich kuchyni, oslavují místní suroviny a popisují, jak OFYR proměňuje vztah s hosty.

Unikátní  koncepty

Tento časopis vás seznámí s nejrozmanitějšími pohostinskými zařízeními, která mají navrch, pokud jde o venkovní vaření. Podíváme se například do restaurace ve Španělsku, která má dvě michelinské hvězdy, odhalíme, jak vinařství v Japonsku přispívá k regionální rekonstrukci oblasti po zemětřesení, a ukážeme, jak cateringová služba v České republice udržuje regionální tradice. Od restaurací a cateringových služeb až po hotely a speciální místa, toto vydání ukazuje, jak všestranný pohostinský průmysl skutečně je.

Kulinářské dobroty

Když přejdeme na stranu jídla, časopis pokrývá širokou škálu kulinářských specialit. Kuchaři předvádějí své dovednosti s typickými pokrmy OFYR a sdílejí recepty, které zahrnují více než grilování. Prostřednictvím svých receptů kuchaři experimentují s různými technikami vaření a odhalují místní kuchyně. Díky této sbírce receptů OFYR je časopis dokonalým čtením pro začínající i profesionální kuchaře.

OFYR on the Menu

Všichni šéfkuchaři v časopise jsou uvedeni v OFYR on the Menu, online průvodci, který vám pomůže najít pohostinská zařízení, která vaří s OFYR. Pokud chcete objevit kouzlo OFYR nebo chcete zažít, jak s OFYR vaří profesionální kuchař, můžete se podívat na online průvodce OFYR Club.

Jste šéfkuchař a vaříte s OFYR ve svém pohostinství? Zaregistrujte se do OFYR v nabídce pomocí tlačítka níže.