Nejprve si připravte dip a nechte 2-3 hodiny odležet, aby se chutě měly čas plně rozvinout.

Listy máty zbavte stonků, oloupejte česnek a poté obě ingredience nasekejte nožem najemno. Nakrájené ingredience a Ras el Hanout vmíchejte do jogurtu, než jej dáte do lednice.

Příprava kuskusu:

Na OFYRu přiveďte zeleninový vývar a šťávu z červené řepy k varu v kastrolu (např. OFYR Casserole 26). Vmíchejte kuskus a Ras el Hanout, poté odstavte a nechte na chladnější straně plotny propařit. Vmíchejte hrozinky a nasekané mandle. Jakmile se tekutina vstřebá, kuskus znovu krátce na OFYRu zahřejte.

Servírujte s česnekovo-mátovým jogurtem.

Toto jídlo se perfektně hodí téměř ke každému druhu masa nebo zeleniny.

Bon Appétit! 

Připojte se ke klubu OFYR a získejte přístup k několika exkluzivním receptům. Můžete také zaregistrovat své produkty a užít si mnoho dalších exkluzivních funkcí OFYR Club.

Autor receptu: Kristian van Bergerem