Nejprve si připravte dip a nechte 2-3 hodiny odležet, aby se chutě měly čas plně rozvinout.
Listy máty zbavte stonků, oloupejte česnek a poté obě ingredience nasekejte nožem najemno. Nakrájené ingredience a Ras el Hanout vmíchejte do jogurtu, než jej dáte do lednice.
Příprava kuskusu:
Na OFYRu přiveďte zeleninový vývar a šťávu z červené řepy k varu v kastrolu (např. OFYR Casserole 26). Vmíchejte kuskus a Ras el Hanout, poté odstavte a nechte na chladnější straně plotny propařit. Vmíchejte hrozinky a nasekané mandle. Jakmile se tekutina vstřebá, kuskus znovu krátce na OFYRu zahřejte.
Servírujte s česnekovo-mátovým jogurtem.
Toto jídlo se perfektně hodí téměř ke každému druhu masa nebo zeleniny.
Bon Appétit!
Autor receptu: Kristian van Bergerem