Bazalku smíchejte s piniovými oříšky, parmazánem a olivovým olejem na pevné pesto. Dochutíme pepřem a solí. Na chleba uhněteme směs spolu s vodou a máslem do pěkné koule a necháme 40 minut kynout. Nyní vyválejte chléb na velkou placku a potřete ho pestem. Nyní těsto pevně srolujte a nakrájejte z něj 1,5 cm plátky. Vložte je do zapékací formy a nechte ještě 30 minut kynout. Chleba pečte v peci OFYR Pizza 30 minut na 180 stupňů. Po upečení chléb nalámejte na kousky. Dobrou chuť!
- Ingredients
-
- 1/2 pytlíku směsi na bílý chleba
- 10 g másla
- 15 g piniových oříšků
- 1 dl olvového oleje
- 140 ml vody
- 1/2 svazku bazalky
- 75 g parmezánu